gesloten van 26/12 t.e.m. 08/01

MV Agusta 2020 range

2 november 2019

Persbericht | Varese, 2 november 2019 - Kwaliteit, technologie, prestaties. Maar ook snelle levering van reserveonderdelen en professionele service. Er is meer: uitbreiding en verbetering van het dealernetwerk om klanten tijdig en onberispelijk te kunnen helpen. Dit zijn de kortetermijnrichtlijnen voor MV Agusta, die net een door de CEO, Timur Sardarov, duidelijk uitgestippeld groeipad heeft ingezet.

Om de vastberadenheid van het bedrijf bij het nastreven van de 2020-doelstellingen te onderstrepen, is de productie van de Brutale 1000 RR, de viercilinder naakte Superbike-replica, gestart in Schiranna. 208 pk maximaal vermogen, een geavanceerd chassis en vering en geavanceerde aërodynamische oplossingen maken de Brutale viercilinder Brutale tot een duidelijk voorbeeld van MV Agusta's uitmuntendheid in de motorfietsproductie. Als kernprioriteiten van het merk worden deze waarden vandaag de dag nog versterkt door de aandacht en de investeringen in onderzoek en ontwikkeling.
Van de productielijn tot de showrooms van de dealers: Superveloce 800 Serie Oro en Superveloce 800 brengen de tijdloze fascinatie van MV Agusta op de weg, met hun bedwelmende rondingen, klassiek en modern tegelijk. De motor en het chassis zijn het summum van techniek die de Superveloce 800 tot de meest fascinerende en dynamische sportfietsen op het toneel maken.
Fraai en functioneel, spannend en betrouwbaar rijden: Dragster 800 RR SCS en Brutale 800 RR SCS zijn beide voorzien van de revolutionaire SCS 2.0 (Smart Clutch System) voor koppelingsvrij starten en stoppen. Een technische innovatie die het mogelijk maakt om te stoppen en opnieuw op te starten zonder de koppelingshendel aan te raken, waardoor de in-line driecilindermotor, gekoppeld aan een tegengesteld draaiende krukas, optimaal kan worden benut. Dit alles met slechts 36g gewichtstoename in vergelijking met een traditionele koppeling.
De magie en technologie van MV Agusta, tegen een concurrerende prijs. Dankzij de rationalisatie van het productieproces en de efficiëntie die tijdens de engineeringfase is bereikt, presenteert MV Agusta met trots zijn nieuwe Rosso-serie, bestaande uit Brutale 800, Dragster 800 en Turismo Veloce 800. De Rosso Range modellen onderscheiden zich door hun felrode kleurstelling en hun uitgebreide uitrusting, ondanks een prijskaartje dat lager is dan dat van de modellen waarvan ze afkomstig zijn.
Visie, futuristische technologie en het nastreven van een droom: dat zijn de waarden achter de creatie van een nieuwe Concept Bike die op de EICMA als wereldpremière zal worden onthuld en waarvan de productie de komende maanden zal starten. De oneerbiedige geest van de Amerikaanse dragraces was de inspiratie voor een project dat de prestaties van de fiets waarvan hij in de meest gedurfde interpretaties is afgeleid, op een hoger plan tilt.

Welkom bij MV Agusta Antwerpen

Met heel veel trots mogen wij ons officieel verdeler van het befaamde Italiaanse motormerk MV Agusta noemen voor de provincie Antwerpen .

Het is ons dus een enorm grote eer u in onze showroom te kunnen uitnodigen om de nieuwste modellen, accessoires en kledij van MV Agusta aan u voor te stellen.
Deze website werken we regelmatig bij, kom zeker nog eens kijken om het gehele gamma en meer te ontdekken.

Jarno Lien - zaakvoerder
MV Agusta Antwerpen 
Jarno Motors BV
Industrielaan 5 Unit 1
2950 Kapellen
(Industrieterrein Bosduin)
BE0719.810.967
+32 (0)3 535 12 71
+32 (0) 468 05 13 06 
(Whatsapp)
Di. tot vrij. :
9.30 -12.30 en 13.00 - 18.00

Zaterdag:
10.00 tot 16.00

Zondag & maandag gesloten.

• Showroom buiten de openingsuren kan op afspraak.
bookmarkphone-handsetmap-marker